Διοικητικό Προσωπικό

Ανήκοντας στην οικογένεια της Εθνικής Ασφαλιστικής (Κύπρου) και μέσα από τη θέση και το ρόλο σας στον οργανισμό, θα συμμετέχετε στην ανάπτυξη της εταιρικής μας αποστολής. Παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε πραγματικότητα κάθε προσωπική και επαγγελματικής σας επιδίωξη αφού αναγνωρίζουμε, ενδυναμώνουμε & αναπτύσσουμε κάθε προσπάθεια που συνεισφέρει στην εξέλιξη της ομάδας μας. Κινούμαστε σε μία νέα τροχιά ανάπτυξης, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να εξελίξετε την καριέρα σας και να συνεισφέρετε στην επιτυχημένη πορεία της εταιρίας. Αν επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας, στείλτε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση career@ethnikiinsurance.com.

Σημειώνεται ότι τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό αυτό. Θα τύχουν εμπιστευτικότητας και εχεμύθειας και δε θα αποκαλυφθούν σε τρίτα μέρη χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας.

Μπορείτε να δείτε τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα, στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Υποψήφιων για εργοδότηση.