Είναι ωραίο να απολαμβάνουμε τις μετακινήσεις μας… Στην Εθνική Γενικών Ασφαλειών (Κύπρου) γνωρίζουμε τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας και με την τεχνογνωσία μας, προσφέρουμε την ιδανική λύση για την ασφάλιση του Μηχανοκίνητου Οχήματος σας, μέσω των ασφαλιστικών προγραμμάτων μας.

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας που αναπτύσσουμε για τις ασφαλίσεις Μηχανοκίνητων Οχημάτων, προσδοκούμε την ολιστική κάλυψη των οδηγών πελατών μας αλλά και την προστασία του οχήματος σας από κάθε κίνδυνο που σχετίζεται με αυτό.

Ασφαλιστικά Προγράμματα

Στην Εθνική Γενικών Ασφαλειών (Κύπρου) έχουμε σχεδιάσει 6 ολοκληρωμένα & πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης Μηχανοκίνητων Οχημάτων για εσάς ή / και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω ασφαλιστικά προγράμματα μπορείτε να είστε σίγουροι πλέον, ότι η κάλυψη του οχήματος σας ανταποκρίνεται στις ασφαλιστικές σας ανάγκες.

Πλεονεκτήματα Προγραμμάτων
*Yπόκεινται σε εξαιρέσεις σύμφωνα με τον πιο πάνω πίνακα.
  • Άμεση αποζημίωση σε υλικές ζημιές, λόγω τροχαίου ατυχήματος
  • Κάλυψη τραυματισμών, λόγω τροχαίου ατυχήματος
  • Άμεση αποζημίωση ίδιων ζημιών που προκαλούνται στο ασφαλισμένο όχημα από φυσικά φαινόμενα
  • Δικαίωμα οδήγησης άλλου οχήματος του ιδίου τύπου και κατηγορίας
  • Δικαίωμα οδήγησης από οποιοδήποτε οδηγό ηλικίας 23-70 ετών
  • Υπηρεσία οδικής ασφάλειας σε 24ωρη βάση, για επιτόπου εξυπηρέτηση
Οφέλη Προγραμμάτων

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που η Εθνική Γενικών Ασφαλειών (Κύπρου) μπορεί να σας προσφέρει, την στιγμή που πραγματικά θα τις έχετε ανάγκη:

  • ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ 24ΩΡΗ ΒΑΣΗ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΕΜΟΘΩΡΑΚΩΝ

Σε κάθε περιστατικό ειδικοί Συνεργάτες της Εταιρίας μας, θα είναι κοντά σας σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να σας παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια.

Σημαντική Σημείωση

Τα πιο πάνω αποτελούν μόνο περιγραφή της κάλυψης που παρέχεται στα αντίστοιχα προγράμματα ασφάλισης. Το Ασφαλιστήριο και μόνο εκφράζει την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με ένα από τους ασφαλιστικούς μας διαμεσολαβητές ή απευθυνθείτε στα κεντρικά μας γραφεία στο τηλ. 22841000.