ΙΔΙΩΤΕΣ

Η Εθνική Ασφαλιστική στέκεται δίπλα στον καθένα καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες που σχετίζονται με την ιδιωτική του δραστηριότητα.

Προστασία Ζωής

Μέσα στη λέξη “ζωή” περιλαμβάνεται η ύπαρξη αλλά και η δημιουργία κάποιου. Πράγματα μικρά και μεγάλα που καθορίζουν το στίγμα μας και τα οποία θέλουμε να προστατέψουμε από οποιοδήποτε κίνδυνο μπορεί να τα απειλήσει.

Μάθε Περισσότερα

Επένδυση

Μέσα από προσεκτικά μελετημένα επενδυτικά προγράμματα που συνδέονται με υγιή επενδυτικά ταμεία, διασφαλίζονται οι συνθήκες δημιουργίας κεφαλαίου για το μέλλον, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη αξιοποίηση των επενδυτικών δυνατοτήτων που προσφέρουν ασφαλιστικά προγράμματα αυτού του τύπου.

Μάθε Περισσότερα

Σύνταξη

Για να υλοποιήσουμε τα ολόδικά μας όνειρα… όταν ο χρόνος θα μετράει μόνο για εμάς!

Η συνταξιοδότηση αποτελεί μια όμορφη φάση της ζωής μας, γεμάτη προσδοκίες για μια ήρεμη ζωή χωρίς υποχρεώσεις!

Μάθε Περισσότερα

Υγεία

Η Εθνική Ασφαλιστική σας προσφέρει το ολοκληρωμένο σχέδιο υγείας «Smart HEALTH Plus» για να είστε απόλυτα σίγουροι ότι έχετε την καλύτερη ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα, εσείς και η οικογένεια σας, για ότι τυχόν συμβεί, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

Μάθε Περισσότερα

Ευθύνη Εργοδότη

Το Συμβόλαιο Ευθύνης Εργοδότη καλύπτει την νομική ευθύνη του ασφαλισμένου (ατόμου ή εταιρίας) για σωματικές βλάβες, θανάτους ή ασθένειες στους υπαλλήλους...

Μάθε Περισσότερα

Κατοικία

Το σπίτι είναι μια λέξη που σημαίνει ξεχωριστά πράγματα για τον καθένα. Περικλείει αμέτρητες έννοιες και συναισθήματα.
Είναι ο προσωπικός μας χώρος, το σημείο αναφοράς μιας οικογένειας και τις πιο πολλές φορές το δημιούργημα κόπων μιας ολόκληρης ζωής!

Μάθε Περισσότερα

Αυτοκίνητο

Σχέδιο ασφαλιστικής κάλυψης της ευθύνης κάποιου ατόμου έναντι ενός τρίτου ατόμου σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος αλλά και προστασίας του αυτοκινήτου, του βασικού αυτού περιουσιακού του καθενός, συνδυασμένο με μοναδικές παροχές οδικής βοήθειας και βοήθειας ατυχήματος ώστε να διατηρείται στον ιδιοκτήτη του οχήματος το αίσθημα της πραγματικής ασφάλειας σε σχέση με τους καθημερινούς κινδύνους που τον περιβάλλουν στο δρόμο.

Μάθε Περισσότερα

Προσωπικών Ατυχημάτων

Ο κύριος σκοπός της Ασφάλισης Προσωπικών Ατυχημάτων είναι να αποζημιώσει μια οικονομική απώλεια η οποία προκαλείται από ένα ατύχημα με βάση πάντοτε τους όρους του συμβολαίου και των ασφαλισμένων ποσών που έχουν συμφωνηθεί εκ των προτέρων.

Μάθε Περισσότερα

Συμπληρωματικά Ωφελήματα

Μια πλήρης σειρά Συμπληρωματικών Ωφελημάτων που προσδίδουν στα σχέδια Ζωής ουσιαστική αξία, αφού αντιμετωπίζουν απρόβλεπτες καταστάσεις δίνοντας ουσιαστικές λύσεις...

Μάθε Περισσότερα

Κοινόκτητες Οικοδομές

Η Εθνική Ασφαλιστική αντιμετωπίζει το θέμα της ασφάλισης μιας σύγχρονης πολυκατοικίας με δύο πρωτοποριακά ασφαλιστικά προϊόντα, την Προνομοιακή Ασφάλιση Κοινόκτητων Οικοδομών και την Προνομιακή Ασφάλιση Διαμερισμάτων.

Μάθε Περισσότερα